If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mи може и аз да съм бил,вчера към 11 и нещо точно там пуснах някой да направи обратен завой но не беше с Алфа а и не помня каква беше колата.
п.п.Дано не си бил ти,че яки вътрешни псувни отнесе завиващия.
Бях с Уното, черно на цвят ... а храната си беше заслужена, вече си признах че маневрата не беше от най-хубавите .... ако си бил ти, то караше посока паметника Левски и това беше баш по средата на парка
Бях с Уното, черно на цвят ... а храната си беше заслужена, вече си признах че маневрата не беше от най-хубавите .... ако си бил ти, то караше посока паметника Левски и това беше баш по средата на парка
Олекна ми,не съм бил аз,аз карах от паметника Левски към Ботевградско.
Олекна ми,не съм бил аз,аз карах от паметника Левски към Ботевградско.
Явно не си бил ти ...иначе по темата едно ГТВ си караше айляк по Цариградско към 2 без нещо следобеда и отзад имаше надпис "The Fog", ако не се лъжа ... нещо ръкописно мязяше да е ...
Черно ГТ на паркинга на CCS ... ме позна макар и без стикер
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Вчера следобед на отсечката Пловдив-София по магистралата карахме доста време с черна/тъмно синя 166-ца СА8436... или нещо такова. Бяхме малко дегизирани със сиво пежо 407
Вчера около 20.30 колегата "136" със 159ТИ, колата е УНИКАЛНА на живо, свалих да му дам от единя прозорец флайер-че за фест-а и човека се представи, обаче аз от красотата на 59-ката забравих да се предсравя ... колата определено изпъква в задръстване на фона на прашните е-класи,пасатчета, хиксове и масата МПС-та !!!
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
В понеделник тази седмица към 10-10.20ч.....Суска се беше разплул в тъмносиня 156-ца и прекоси бул. България, движейки се по бул. Г. Делчев посока южният парк....
Видях днес една алфа 156 по Хр. Колумб/Ал. Малинов.
Отличителни белези - жълти фарове ... вероятно ксенон 3000к. Не харесвам жълти фарове но това изглеждаше добре.
И все пак не можах да разгледам добре, защото щях да се разбия в един, който беше дал десен мигач но за сметка на това рязко смени една лента в ЛЯВО.
Comment